Niels Hagen, een persoonlijk filosofisch weblog

Over: duurzaamheid, film, kunst, liefde, literatuur, muziek, politiek, sport en wetenschap

Hoe de krant mijn striptease act de das om deed

Verschenen op Metronieuws.nl

Striptease“Pas op: nepagent actief in Gouda” kopt de krant. Geïrriteerd bel ik meteen de redactie. “U maakt mensen bang zonder dat u weet wat er aan de hand is.” Rustig legt de redactrice uit wat haar te oren is gekomen. “Nonsens”, schreeuw ik door de telefoon. “Ik ben helemaal geen dief!” Gelukkig staat mevrouw open voor wederhoor. “Prima”, meld ik en spring op de fiets.

Ik word verwelkomd met warme koffie en gebak. Zo, dat is netjes, denk ik. Enigszins tot rust gekomen doe ik mijn verhaal. Natuurlijk heb ik niet ingebroken. Ja, ik was wel als politieagent verkleed. Maar dat deed ik niet om iemand te misleiden. Sterker nog, deze dames hadden mij zelf ingehuurd! Of ik acteur ben? Zo zou je het kunnen zeggen. In de erotische kunsten. De bewoonsters van de woning hadden mij gevraagd te kleden als politieagent voor een striptease act.

Op het afgesproken tijdstip kom ik aan, doe mijn dans voor de vijf aanwezige vrouwen en eindig met veel confetti. Een perfecte show denkt ik. Niets was minder waar. Direct duwen de aanwezige dames mij naar de uitgang en zetten mij de deur uit. Zonder mijn gage! En of ik dat niet pik. Ik bel aan, dring het huis binnen en pak zonder nadenken de dichtstbijzijnde telefoon. De waarde er van is ongeveer gelijk met wat ik normaal gesproken verdien. Prima oplossing toch?

Ik heb lang moeten werken om mijn carrière glans te geven. Het begon met een paaldans cursus, waarna ik vooral in treinen mijn kunsten vertoonde. Je weet wel, aan die palen in het middenpad van sprinters, of vroeger op het balkon van de ouderwetse treinen. Na afloop langs met een hoedje voor wat kleingeld. Al snel word ik opgepikt door een manager die mij ook inzet voor andere klussen. Het geld stroomt binnen, ik krijg steeds interessantere aanbiedingen en heb het in de scene gemaakt. Tot dit krantenbericht. Sindsdien durft niemand mij meer te boeken.

Op Facebook waarschuwt de ene na de andere vrouw voor deze nepagent die zomaar iedereen zou beroven. Niemand durft mij nu nog in te huren. Terwijl de zaak heel anders ligt. Die dames die niet willen betalen zijn schuldig aan dit debacle. Kan er geen rectificatie komen? “Pas op: niet betalende vrouwen in Gouda actief.” Zodat iedereen in deze populaire beroepsgroep niet de dupe wordt van inhalige damespersonen. Dank u wel.

Advertenties

2 reacties op “Hoe de krant mijn striptease act de das om deed

 1. Morgaine
  30 april 2016

  hahahahaha geweldig!

  Liked by 1 persoon

 2. Roos
  7 mei 2016

  Whaha, briljant Niels!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 30 april 2016 door in Actualiteit en getagd als , , , , , , , .
%d bloggers liken dit: